Over ons

Bedrijfscultuur

Om onze bedrijfscultuur in kaart te brengen, is er gebruik gemaakt van het Organizational Culture Assessment Instrument (OCAI). Een paar conclusies:

“Triangle Solutions scoort het hoogst op familiecultuur. Het bedrijf bestaat uit een hecht team, waarbij in teamverband met veel overleg wordt gewerkt. Er zijn veel contactmomenten tussen de medewerkers waarbij zij openstaan voor feedback. Triangle Solutions werkt vooral op klantvraag en verzoek en is mede daardoor erg flexibel.”

“Binnen het bedrijf is er een duidelijke taakverdeling. De medewerkers weten wat er van hun verwacht wordt. Daarnaast wordt er ook continue informatie uitgewisseld en afgestemd met externe partijen en klanten.”

“Zij hebben oog voor de behoeften en wensen van de klanten en nemen dit graag mee in hun besluiten, producten en diensten. Met de huidige projecten bewijzen zij als bedrijf dat zij openstaan voor veranderingen en zich willen aanpassen aan de omgeving.”

“Het is niet hun voornaamste doel om de maximale winst te behalen of concurrenten uit het veld te slaan. Daarnaast zijn de medewerkers niet competitief ingesteld, maar werken zij liever naar succes toe in teamverband.”

De “Toekomst” resultaten komen in grote lijnen overeen met “Nu”.

Geschiedenis

Triangle Solutions is in 2000 opgericht in Fryslân. Het uitgangspunt van de oprichters was een gebruikersvriendelijke en efficiënte tooling zou worden gemaakt, snel implementeerbaar, geen onnodige functies en geen dure consultancy. In samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen is gestart met de ontwikkeling van TSMS (Triangle Solutions Monitoring System), een monitoringtool. Grote pakketten met veel onnodige functies en lange of zelfs oneindige implementatietijd hadden op dat moment de overhand in deze markt

De eerste klant van TSMS werd al in het eerste jaar geïmplementeerd. In de daaropvolgende jaren werd TSMS verder ontwikkeld en uitgebreid. Aanpassingen op verzoek van de klanten zorgen voor een effectieve en efficiënte bewaking, aangepast aan de klant zijn omgeving

In 2008 werd ons gevraagd om een oplossing om het datagebruik in een bedrijf te monitoren. Na een enquête onder onze bestaande klanten en een uitgebreid marktonderzoek, concludeerden we dat er geen eenvoudige oplossingen waren voor het bewaken van het interne gegevensgebruik van bedrijven. In 2009 begon de ontwikkeling van onze nieuwe oplossing: VDSS (Vital Data Security System). Deze oplossing monitort gegevensmisbruik, en detecteert tevens ook het (onjuiste) gebruik van gegevens door werknemers en systeembeheerders.

Missie en visie

We bieden flexibele oplossingen, omdat geen enkele IT-omgeving identiek is.
Oplossingen:

  • zonder een lange / eindeloze implementatieduur
  • zonder dure consultancy
  • zonder onnodige functies
  • zonder verborgen kosten

Snel implementeerbare oplossingen met instelbare functies en de mogelijkheid om op maat gemaakt te worden.