VDSS in het netwerk

VDSS biedt een krachtige multi front-end user interface. Met de juiste autorisaties kunt u altijd en overal belangrijke data bewakingsparameters wijzigen en andere passende maatregelen nemen. Door het gebruik van de VDSS Escalatie Lijst heeft u of uw beveiligingsmedewerker continu zicht op de status van de activiteiten met betrekking tot de belangrijke bedrijfsinformatie, waar hij verantwoordelijk voor is.

VDSS in een netwerk

Er zal een VDSS Agent geïnstalleerd worden op de systemen die u wilt controleren. Deze agent zal periodiek het systeem gaan controleren. Alleen wanneer dat nodig is zal deze agent direct contact opnemen met de VDSS Server, door gebruik te maken van het TCP/IP-protocol. Communicatie en monitoring van complexe (beveiligde) kantoren is geen probleem.

De VDSS Agent heeft een minimale impact op de performance van uw fileservers, omdat vooral gebruik wordt gemaakt van het OS welke het bestand reeds in behandeling heeft en tevens genereert VDSS weinig netwerkcommunicatie.

Het bewaken van uw vitale bedrijfsgegevens door middel van satelliet aansluitingen is daardoor geen probleem. VDSS kan centraal worden beheerd via een web browser. Vanwege de gebruiksvriendelijke interface is er weinig tijd en kennis vereist.

VDSS is een oplossing, die zowel aan uw praktische als technische eisen voldoet.