• Voorkomt datalekken
  • Rapporteert 'verdacht' datatransport
  • Vreemd lees- en kopieergedrag van personeel
  • Detecteert spy malware op uw gegevens

____________________


VDSS ondersteunt organisaties in de beveiliging van vitale digitale bestanden en zo te voldoen aan de Wet bescherming persoonsgegevens persoonsgegevens van 1 januari 2016 en de GDPR van 25 mei 2018.

Bestanden op uw servers en werkstations worden continu gemonitord en bij ongeautoriseerde activiteiten wordt er real-time melding verstuurd (via sms/email).
Tevens is VDSS uitermate geschikt om als laatste ‘line of defense’ tegen malware en virussen gebruikt te worden.

____________________


risks dataleakage

____________________


Door de eenvoudige maar robuuste opbouw is VDSS uitermate geschikt voor gebruik door compliance- en beveiligingsafdelingen binnen een organisatie, om onafhankelijk van de IT-afdeling een slot op de digitale deur te hebben.

Met VDSS kan worden opgetreden tegen pogingen om informatie te ontvreemden (zowel in- als extern), kan fraude en ongewenst gedrag worden opgespoord en zetten organisaties de eerste stap naar een volledige security- en compliance omgeving.

Samengevat

Een van de ernstigste IT-problemen is wanneer vertrouwelijke gegevens uit uw bedrijfsnetwerk op staat komen te liggen.

Met VDSS heeft u een eenvoudige tool die u controle geeft over uw essentiële gegevens door de activiteiten van uw systeembeheerders en werknemers te loggen.

Dus u voorkomt dat die gegevens op de verkeerde plaatsen verschijnen (bijvoorbeeld: concurrenten, klanten, WikiLeaks, internet, etc.)